Papuci Hotel

PREMIUM

Papuci Hotel

Papuci Copii Hotel

(2) 2,80 lei
PREMIUM
(2) 4,20 lei
PREMIUM
(2) 3,20 lei
PREMIUM
(2) 2,75 lei
PREMIUM
(2) 2,90 lei
PREMIUM
(2) 1,59 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei
PREMIUM
(2) 1,55 lei
PREMIUM
(2) 4,10 lei
PREMIUM
(2) 2,80 lei
PREMIUM
(2) 2,75 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei
PREMIUM
(2) 3,99 lei
PREMIUM
(2) 1,50 lei
PREMIUM
(2) 4,10 lei
PREMIUM
(2) 2,45 lei
PREMIUM
(2) 2,45 lei
PREMIUM
(2) 2,45 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei
PREMIUM

Papuci deschisi

Papuci TNT Hotel

(2) 0,45 lei
PREMIUM
(2) 4,99 lei

Papucii nostri hotelieri sunt disponibili in diverse materiale de inalta calitate, cum ar fi bumbacul, frotirul sau TNT-ul, pentru a satisface preferintele si necesitatile clientilor nostri in materie de confort si stil.

Oferim o gama variata de culori pentru papucii nostri hotelieri, insa cele mai intalnite culori sunt alb (in mare parte) si negru pentru anumite modele, astfel incat clientii sa poata alege in functie de preferinte si necesitati.

Utilizam exclusiv materiale de calitate premium pentru a crea papucii nostri hotelieri, garantand astfel confortul, durabilitatea si aspectul elegant al fiecarui produs.

Majoritatea papucilor nostri hotelieri sunt echipati cu o talpa de 8 mm, care ofera un nivel optim de confort si protectie impotriva suprafetelor dure sau reci, asigurand astfel o experienta placuta pentru utilizatori.

Avem o varietate de optiuni pentru tipul de papuci hotelieri oferiti, inclusiv modele deschise pentru uz general, modele inchise pentru o izolare termica mai buna si papuci specializati pentru SPA, fiecare proiectat pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor nostri.

Papucii din Velour se remarca prin aspectul lor elegant si moale la atingere, oferind un nivel superior de confort si lux. Acest material premium este alegerea perfecta pentru cei care cauta rafinament si stil.

Papucii specializati pentru SPA sunt conceputi pentru a oferi o experienta de lux si relaxare in timpul vizitelor la spatii de wellness. Acesti papuci sunt adesea mai moi si mai pufosi, avand in vedere nevoile specifice ale utilizatorilor care cauta sa se bucure de un confort maxim.

Oferim posibilitati variate de personalizare pentru papucii hotelieri, inclusiv adaugarea de logo-uri, texte sau modele personalizate, pentru a crea produse unice si distincte care sa reflecte identitatea si brandul dvs.

Da, avem solutii adaptate pentru achizitionarea in cantitati mari de papuci hotelieri destinate afacerilor, oferind preturi speciale si servicii personalizate pentru nevoile dvs. comerciale.

Papuci Hotel de Inalta Calitate pentru Confort si Eleganta

Sunrise Casta va aduce o colectie de papuci hotel de cea mai inalta calitate, meniti sa ofere confort si eleganta in orice mediu hotelier. Fie ca sunteti in cautarea papucilor hotel pentru oaspetii dvs. sau doriti sa oferiti personalului dvs. de serviciu acea atingere de profesionalism, gama noastra de papuci hotel acopera toate nevoile.

Experienta Superioara cu Papuci Hotelieri de la Sunrise Casta

Cand vine vorba de ospitalitate de calitate, fiecare detaliu conteaza. Papucii hotelieri reprezinta nu doar un element de utilitate, ci si o modalitate de a oferi oaspetilor o experienta de neuitat. La Sunrise Casta, intelegem importanta acestor detalii si ne angajam sa va furnizam papuci hotelieri care sa depaseasca asteptarile dvs. si ale oaspetilor dvs.

Eleganta si Igiena cu Papuci Unica Folosinta

Papuci unica folosinta: Un element esential in industria ospitalitatii, garantand nu doar confort, ci si igiena. In colectia noastra, veti gasi papuci unica folosinta de cea mai inalta calitate, realizati din materiale durabile si confortabile. Indiferent de nevoile dvs., Sunrise Casta va ofera optiuni variate pentru a satisface standardele ridicate ale domeniului hotelier.

Beneficii Suplimentare oferite de Sunrise Casta

Oferind o gama variata de papuci hotel, de la modele clasice la optiuni personalizate pentru brandingul dvs., Sunrise Casta va ajuta sa va diferentiati si sa va consolidati identitatea vizuala. In plus, garantam calitatea superioara a fiecarui produs, asigurandu-ne ca experienta de cumparare a clientilor este una placuta si satisfacatoare.

Alegerea Perfecta pentru Papuci Hotel la Sunrise Casta

Indiferent de tipul de papuci hotel pe care il cautati, Sunrise Casta este partenerul dvs. de incredere. Cu o gama diversificata, atentie la detalii si angajament pentru calitate, suntem alegerea perfecta pentru orice afacere din industria ospitalitatii. Descoperiti colectia noastra de papuci hotel si transformati fiecare pas intr-o experienta de neuitat pentru oaspetii dvs.

Papucii de unica folosinta