Accesorii Hotel

(1) 0,14 lei

Accesorii Hotel

Boneta din polietilena

0,30 lei

Accesorii Hotel

Burete Silicon

0,89 lei

Accesorii Hotel

Burete silicon

0,65 lei
(2) 0,97 lei

Accesorii Hotel

Burete silicon economic

0,68 lei

Accesorii Hotel

Burete Silicon Prija

0,79 lei

Accesorii Hotel

Capac Pahar

0,30 lei

Accesorii Hotel

Casca de Dus

0,49 lei

Accesorii Hotel

Casca de dus

0,38 lei
(2) 0,59 lei

Accesorii Hotel

Casca de dus, Prija

0,60 lei

Accesorii Hotel

Casca dus eco friendly

0,69 lei

Accesorii Hotel

Incaltator

1,10 lei

Accesorii Hotel

Pieptene

0,78 lei

Accesorii Hotel

Descopera rafinamentul si utilitatea intr-o gama variata de produse, fiecare creata pentru a adauga un plus de eleganta si confort spatiilor tale de ospitalitate. La Sunrise Casta, ne dedicam sa transformam experienta oaspetilor tai printr-o selectie de accesorii hotel de inalta calitate.

In universul nostru de accesorii hotel, gasesti tot ce ai nevoie pentru a crea un mediu primitoare si luxos. De la castile de dus indulgente si incaltatorii moi pana la pieptenele delicat si seturile dentare fine, fiecare produs este conceput pentru a aduce un plus de comoditate si atentie la detalii.

Cu casca de dus Sunrise Casta, oaspetii tai se vor bucura de momente de relaxare autentica. Materialul moale si designul ergonomic transforma dusul intr-o experienta de neuitat, adaugand un strop de lux fiecarui moment de relaxare. Incaltatorii nostri placuti ofera confortul perfect pentru picioarele obosite, facand ca fiecare pas sa fie usor si placut.

Adauga un plus de eleganta si utilitate in baia oaspetilor cu pieptenele nostru de calitate superioara. Fiecare fir de par se va aseza perfect, iar aspectul estetic al baii va impresiona chiar si cei mai exigenti oaspeti. Si pentru a completa experienta de igiena personala, setul nostru dental ofera produse de inalta calitate, imbinand functionalitatea cu un design atragator.

La Sunrise Casta, intelegem ca detaliile fac diferenta, iar accesoriile noastre hoteliere sunt create pentru a aduce o nota subtila de lux si atentie la experienta fiecarui oaspete. Investeste in calitate si rafinament cu accesorii hotel Sunrise Casta – pentru a transforma fiecare sedere intr-o experienta memorabila. Oaspetii tai merita doar cel mai bun, iar noi suntem aici pentru a oferi exact asta!