Termeni si conditii

 

REGULI GENERALE

1.1. Pagina de internet www.sunrise-casta.ro reprezinta o platforma de comert electronic („Magazinul Virtual”) detinuta si administrata de societatea SC SUNRISE CASTA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Popesti Leordeni, Str. Laurentiu Raiciu 36 E, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/1120/2021, cod unic de inregistrare fiscala RO34291036 („Societatea”).

1.2. Acest set de Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) defineste orice contract in temeiul caruia Societatea transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre Cumparator, iar Cumparatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse cat si servicii oferite prin intermediul prezentului Magazin Virtual.

1.3. UTILIZAREA MAGAZINULUI VIRTUAL ESTE INTERZISA PERSOANELOR CARE NU AU IMPLINIT VARSTA DE 18 ANI.

1.4. Informatiile prezentate in cadrul Magazinului Virtual nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altor persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a Societatii.

  1. DEFINITII

2.1. In cuprinsul acestui document, exceptand situatiile in care termenii sunt definiti in cadrul Termenilor si Conditiilor sau daca din context nu reiese altfel, termenii cu majuscule vor avea sensul prevazut in cele ce urmeaza:

Comanda – inseamna actul juridic prin care Cumparatorul solicita, prin intermediul Magazinului Virtual, Vanzatorului sa livreze produsele comandate, Cumparatorul fiind de acord sa achite contravaloarea acestora si/sau orice costuri de livrare asociate.

Contract – inseamna contractul de vanzare incheiat intre Cumparator si Vanzator, ca urmare a confirmarii de catre Vanzator a Comenzii plasate de catre Cumparator.

Cumparator – inseamna orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual.

Produs – inseamna bunul disponibil in Magazinul Virtual care urmeaza a fi furnizat Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Vanzator sau Societatea – inseamna SUNRISE CASTA S.R.L.

  1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

3.1. Utilizarea Magazinului Virtual implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

3.2. Prin bifarea casutei „accept termenii si conditiile”, cumparatorul isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de Termeni si Conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile indicate in cadrul magazinului virtual.

3.3. Totodata, prin plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului virtual, sunteti de acord ca aceasta implica o obligatie directa de a plati vanzatorului contravaloarea produselor comandate, precum si a eventualelor taxe de transport.

3.4. Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set de Termeni si Conditii sau, dupa caz, prevederile actualizate ale termenilor si conditiilor, va rugam sa incetati utilizarea magazinului virtual.

  1. INFORMATII DESPRE PRODUSE

4.1. Produsele comercializate prin intermediul Magazinului Virtual sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

4.2. Vanzatorul poate publica in cadrul Magazinului Virtual informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.3. Produsele sunt oferite in conditiile prevazute si in limita stocului disponibil. Vanzatorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita Comanda in cazul in care respectivul Produs nu se mai regaseste in stoc sau din alte motive independente de Vanzator nu poate fi livrat.

4.4. Vanzatorul nu este responsabil pentru posibilele diferente intre aspectul real al Produselor (culoare, dimensiune, forma) si cel care poate aparea pe dispozitivul utilizat de Cumparator pentru accesarea Magazinului Virtual.

  1. INFORMATII DESPRE PRET

5.1. Preturile afisate in cadrul Magazinului Virtual sunt exprimate in Lei si contin TVA conform legii.

5.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul Produselor fara o notificare prealabila. Cu toate acestea, Vanzatorul garanteaza ca valoarea Comenzii plasate de Cumparator nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin e-mail la adresa specificata de Cumparator.

5.3. Pretul final ce va fi platit de Cumparator este format din pretul Produsului, la care se adauga cheltuielile de transport aferente. Informatiile privind costurile de transport sunt detaliate in Sectiunea 8 (Livrarea).

5.4. Costurile de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta in vederea incheierii Contractului vor fi suportate de Cumparator.

  1. COMANDA

6.1. Atunci cand vizitati Magazinul Virtual si plasati o comanda sau ne transmiteti un e-mail, are loc o comunicare la distanta prin mijloace electronice.

6.2. Atunci cand este plasata o Comanda prin intermediul Magazinului Virtual, Cumparatorului i se va cere sa accepte in mod expres aceste Termene si Conditii. Anterior acceptarii unei Comenzi plasate, Societatea poate solicita informatii suplimentare de la Cumparatorul persoana fizica pentru a verifica indeplinirea conditiilor de varsta.

6.3. Comanda plasata de Cumparator reprezinta o oferta lansata Vanzatorului de a cumpara un Produs afisat ca disponibil in Magazinul Virtual. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare din partea Vanzatorului catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare. Contractul se considera incheiat doar in momentul in care Vanzatorul transmite confirmarea acceptarii Comenzii la adresa de e-mail furnizata de Cumparator.

6.4. Vanzatorul va informa Cumparatorul daca, datorita unor circumstante care nu pot fi in mod rezonabil controlate de Vanzator, un Produs comandat este indisponibil sau nu poate fi livrat in termenul estimativ indicat. Vanzatorul va restitui cel tarziu in termenele indicate la Sectiunea 8.9 de mai jos orice sume platite de Cumparator in avans pentru Comenzi ce nu au fost acceptate de Vanzator sau pentru Produse ce nu sunt disponibile si/sau care nu pot fi livrate.

  1. MODALITATI DE PLATA

7.1. Plata Produselor comandate se poate face:

  1. a) on-line cu cardul;
  2. b) ordin bancar;

7.2. In cazul platilor on-line cu cardul, Vanzatorul nu este raspunzator pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator si stabilite de banca emitenta a cardului utilizat de Cumparator, incluzand, fara limitare, comisioane de plata sau de conversie valutara aplicate.