Papuci inchisi

PREMIUM

Papuci Hotel

Papuci Copii Hotel

(2) 2,80 lei
PREMIUM
(2) 4,20 lei
PREMIUM
(2) 2,75 lei
PREMIUM
(2) 2,90 lei
PREMIUM
(2) 1,59 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei
PREMIUM
(2) 2,80 lei
PREMIUM
(2) 3,99 lei
PREMIUM
(2) 1,50 lei
PREMIUM
(2) 4,10 lei
PREMIUM
(2) 2,45 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei

Papucii nostri hotelieri sunt disponibili in diverse materiale de inalta calitate, cum ar fi bumbacul, frotirul sau TNT-ul, pentru a satisface preferintele si necesitatile clientilor nostri in materie de confort si stil.

Oferim o gama variata de culori pentru papucii nostri hotelieri, insa cele mai intalnite culori sunt alb (in mare parte) si negru pentru anumite modele, astfel incat clientii sa poata alege in functie de preferinte si necesitati.

Utilizam exclusiv materiale de calitate premium pentru a crea papucii nostri hotelieri, garantand astfel confortul, durabilitatea si aspectul elegant al fiecarui produs.

Majoritatea papucilor nostri hotelieri sunt echipati cu o talpa de 8 mm, care ofera un nivel optim de confort si protectie impotriva suprafetelor dure sau reci, asigurand astfel o experienta placuta pentru utilizatori.

Avem o varietate de optiuni pentru tipul de papuci hotelieri oferiti, inclusiv modele deschise pentru uz general, modele inchise pentru o izolare termica mai buna si papuci specializati pentru SPA, fiecare proiectat pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor nostri.

Papucii din Velour se remarca prin aspectul lor elegant si moale la atingere, oferind un nivel superior de confort si lux. Acest material premium este alegerea perfecta pentru cei care cauta rafinament si stil.

Papucii specializati pentru SPA sunt conceputi pentru a oferi o experienta de lux si relaxare in timpul vizitelor la spatii de wellness. Acesti papuci sunt adesea mai moi si mai pufosi, avand in vedere nevoile specifice ale utilizatorilor care cauta sa se bucure de un confort maxim.

Oferim posibilitati variate de personalizare pentru papucii hotelieri, inclusiv adaugarea de logo-uri, texte sau modele personalizate, pentru a crea produse unice si distincte care sa reflecte identitatea si brandul dvs.

Da, avem solutii adaptate pentru achizitionarea in cantitati mari de papuci hotelieri destinate afacerilor, oferind preturi speciale si servicii personalizate pentru nevoile dvs. comerciale.

Papuci inchisi

Descopera eleganta si confortul desavarsit al sederii tale cu colectia noastra de „Papuci inchisi” de la Sunrise Casta. Intr-o lume in care fiecare detaliu conteaza, acesti papuci nu sunt doar un element de incaltaminte, ci o expresie a ospitalitatii noastre rafinate.

Papucii hotel inchisi sunt creati pentru a oferi o senzatie de intimitate si caldura, aducand un plus de confort fiecarui pas. Cu materiale de inalta calitate si designuri atent selectate, acesti papuci sunt ganditi sa completeze atmosfera primitoare din fiecare camera de hotel.

Cu mentiuni subtile si autentice, va invitam sa explorati colectia noastra, integrata perfect in filozofia noastra de a aduce rafinament si calitate in fiecare aspect al serviciilor noastre.

Indiferent daca sunt purtati in spatiile de relaxare, in camerele de cazare sau in zonele de wellness, papucii nostri inchisi completeaza cu eleganta fiecare experienta. La Sunrise Casta, suntem mandri sa colaboram cu furnizori de incredere pentru a va aduce papuci hotel inchisi de cea mai inalta calitate.

Descopera eleganta discreta si confortul oferite de papucii nostri hotelieri inchisi si ofera oaspetilor tai nu doar o sedere, ci o experienta memorabila. La sfarsitul zilei, suntem aici nu doar pentru a va oferi produse, ci si pentru a va ajuta sa creati amintiri de neuitat pentru fiecare oaspete. La Sunrise Casta, ne propunem sa va depasiti asteptarile, aducand o nota de rafinament si grija in fiecare aspect al experientei dumneavoastra hoteliere.