Papuci deschisi

PREMIUM
(2) 3,20 lei
PREMIUM
(2) 1,55 lei
PREMIUM
(2) 4,10 lei
PREMIUM
(2) 2,75 lei
PREMIUM
(2) 5,99 lei
PREMIUM

Papuci deschisi

Papuci TNT Hotel

(2) 0,45 lei
PREMIUM
(2) 4,99 lei

Papucii nostri hotelieri sunt disponibili in diverse materiale de inalta calitate, cum ar fi bumbacul, frotirul sau TNT-ul, pentru a satisface preferintele si necesitatile clientilor nostri in materie de confort si stil.

Oferim o gama variata de culori pentru papucii nostri hotelieri, insa cele mai intalnite culori sunt alb (in mare parte) si negru pentru anumite modele, astfel incat clientii sa poata alege in functie de preferinte si necesitati.

Utilizam exclusiv materiale de calitate premium pentru a crea papucii nostri hotelieri, garantand astfel confortul, durabilitatea si aspectul elegant al fiecarui produs.

Majoritatea papucilor nostri hotelieri sunt echipati cu o talpa de 8 mm, care ofera un nivel optim de confort si protectie impotriva suprafetelor dure sau reci, asigurand astfel o experienta placuta pentru utilizatori.

Avem o varietate de optiuni pentru tipul de papuci hotelieri oferiti, inclusiv modele deschise pentru uz general, modele inchise pentru o izolare termica mai buna si papuci specializati pentru SPA, fiecare proiectat pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor nostri.

Papucii din Velour se remarca prin aspectul lor elegant si moale la atingere, oferind un nivel superior de confort si lux. Acest material premium este alegerea perfecta pentru cei care cauta rafinament si stil.

Papucii specializati pentru SPA sunt conceputi pentru a oferi o experienta de lux si relaxare in timpul vizitelor la spatii de wellness. Acesti papuci sunt adesea mai moi si mai pufosi, avand in vedere nevoile specifice ale utilizatorilor care cauta sa se bucure de un confort maxim.

Oferim posibilitati variate de personalizare pentru papucii hotelieri, inclusiv adaugarea de logo-uri, texte sau modele personalizate, pentru a crea produse unice si distincte care sa reflecte identitatea si brandul dvs.

Da, avem solutii adaptate pentru achizitionarea in cantitati mari de papuci hotelieri destinate afacerilor, oferind preturi speciale si servicii personalizate pentru nevoile dvs. comerciale.

Papuci deschisi

Descopera eleganta si confortul intr-un mod desavarsit cu colectia noastra de „Papuci deschisi” de la Sunrise Casta. In lumea ospitalitatii rafinate, acesti papuci nu sunt doar o necesitate, ci un element distinctiv ce adauga o nota de lux si atentie la detaliu fiecarei sederi.

Papucii hotel deschisi redefinesc experienta de a te simti ca acasa, chiar si atunci cand esti departe de casa. Cu materiale de cea mai inalta calitate si designuri elegante, acesti papuci sunt ganditi pentru a aduce o senzatie placuta si rasfatatoare fiecarui oaspete.

Indiferent daca sunt purtati in zonele de relaxare, in camerele de cazare sau in spatiile de wellness, papucii nostri deschisi completeaza cu eleganta si stil fiecare moment al sederii. La Sunrise Casta, suntem mandri sa colaboram cu furnizori de incredere pentru a va aduce papuci hotel deschisi de cea mai inalta calitate.

Descopera senzatia de lux si comoditate oferita de papucii nostri hotelieri deschisi si ofera oaspetilor tai nu doar o sedere, ci o experienta memorabila. La sfarsitul zilei, suntem aici nu doar pentru a va oferi produse, ci si pentru a va ajuta sa creati amintiri de neuitat pentru fiecare oaspete. La Sunrise Casta, ne propunem sa va depasiti asteptarile, aducand o nota de rafinament si grija in fiecare aspect al experientei dumneavoastra hoteliere.